- BSO Ballie's - Bij ons ben je bijna thuis
Onze experts
W
Ons team is op zoek naar sportieve en fijne pedagogisch medewerkers voor alle dagen van de week  

Jullie zijn van harte welkom! Wij beginnen al eerder met werk voordat de kinderen komen om alles in kannen en kruiken te maken en alle tijd dat de kinderen op onze BSO zijn, kindtijd is!! Zo willen we ook graag pedagogisch medewerkers interessante werkuren geven van gemiddeld 5 tot 7 uur per dag. 

Heb je een rijbewijs en niveau 3 of 4 diploma? Dan horen we graag van jou! Stuur je c.v. en motivatiebrief naar BSO Ballie's tav Marjon Bal via post: dorpsstraat 107 in Harmelen of via het mailadres de directie Marjon Bal: mbal@ballies.nl  hebben plaats in ons team voor experts in de buitenschoolse opvang!! 

Alle experts van Ballie's Kinderopvang werken met een GROOT gevoel van service. Naast de benodigde diploma's en een verklaring omtrent gedrag (= VOG) hebben alle experts veel kennis van de ontwikkeling van de kinderen. Zo kunnen zij hen optimaal begeleiden bij het aangaan van sociale contacten en het samen spelen.

Onze experts kennen alle kinderen bij naam. Er is een gezellige en huiselijke sfeer waar elke dag activiteiten worden aangeboden, maar even niets doen of lekker relaxen is ook prima.

Onze werkprocessen voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en alle werknemers zijn op de hoogte van het pedagogisch beleidsplan. De kwaliteit wordt continue geëvalueerd door het actief luisteren naar elkaar, de ouders en de kinderen. Omdat wij sinds september 2015 met lean werken, geven wij elke dag 100% aandacht aan ons werk, dus de kinderen!!