- BSO Ballie's - Bij ons ben je bijna thuis
Vacatures
 
Wij zoeken sportieve en fijne pedagogisch medewerkers voor alle dagen van de week !! 15-22 uur

Jullie zijn van harte welkom! Wij beginnen al eerder met werk voordat de kinderen komen om alles in kannen en kruiken te maken en alle tijd dat de kinderen op onze BSO zijn, kindtijd is!! Zo willen we ook graag pedagogisch medewerkers interessante werkuren geven van gemiddeld 5 tot 7 uur per dag. 

Heb je een rijbewijs en niveau 3 of 4 diploma? Dan horen we graag van jou! Stuur je c.v. en motivatiebrief naar BSO Ballie's tav Marjon Bal via post: dorpsstraat 107 in Harmelen of via het mailadres de directie Marjon Bal: mbal@ballies.nl 

Wat zoeken wij? 
Wij zoeken creatieve collega's met sportieve talenten en een relevante opleiding op MBO-niveau 
3/4 of HBO-niveau. Omdat ons aanbod naar kinderen en ouders flexibel is, vragen we deze competentie ook van onze experts. Andere belangrijke competenties welke we waarderen zijn organisatietalent en humor.  

             Wat bieden wij?
Naast een salaris conform de CAO Kinderopvang, bieden we een zelfstandige baan in een sportieve en prachtige groene omgeving, omringd in een team met experts, waar je kennis en kunde de ruimte krijgen en gewaardeerd worden. een deel van de werkzaamheden liggen op de BSO en een deel bij gezinnen thuis om hen te ondersteunen als er een partner mist. Wij werken in ons team met de lean werkwijze. Maar de echte beloning zit hem in het werken met kinderen, die je elke dag weer weten te verrassen!
 
Leerlingen en stagiaires bij BSO Ballie´s
 
BSO Ballie´s heeft een Calibris en Ecabo certificaat, waardoor het mogelijk is om stagiaires  en leerlingen een stage leerplek te bieden op onze BSO en op ons administratiekantoor. Wij hebben goed opgeleid personeel die de leerlingen en stagiaires ons mooie vak willen en kunnen leren. 
 
BSO Ballie´s maakt zelf een selectie welke mensen bij ons stage mogen lopen. Wij nodigen mensen uit op basis van een sollicitatiebrief met c.v. Daarnaast word bepaald in het sollicitatiegesprek of je in ons team past.
 
Voor stageplaatsen voor 1 dag in de week, stellen wij een minimum van leerniveau 3.
Voor intensievere stages van 2 of meerdere dagen, stellen wij een minimum van leerniveau 4.

Interesse?

Wil je meer inhoudelijke informatie, neem dan contact op met Marjon Bal 
via 0348-448145 of ons mailadres bsoteam@ballies.nl

 Jouw sollicitatiebrief met C.V. kun je sturen naar Ballie’s Kinderopvang, 
t.a.v. Marjon Bal, Dorpsstraat 107, 3481 EC in Harmelen.
 
BSO Ballie’s, het is feest als jíj bent geweest!